Vi er en international virksomhed med fokus på salg af fodboldspillere

Vi arbejder som et kollektiv af individer, med en filosofi om at vidergive vores erfaring og kendskab til udvikling af spillere. Loyalitet og service er afgørende parametre i virksomheden.
OM BTAM

Virksomheden er stiftet den 1. marts 2011 af Ivan Marko Benes og Henrik Risom, og duoen gjorde det efter mange år sammen i branchen hos Euro Connections – et firma som Ivan Marko Benes’ far stiftede i sin tid.

Via ejerne og de ansatte rummer Boutique Transfers and Management stor erfaring, et stort netværk nationalt og internationalt samt ikke mindst solid fodboldfaglig kendskab samt indsigt. Med det som ballast arbejdes der primært med spillere, der har potentiale til at gøre sig på den internationale fodboldscene.Loyalitet og service er afgørende parametre i virksomheden, man er sammen i med- og modgang, og der arbejdes vedvarende efter en filosofi om at gøre det, man lover og siger.

Henrik og Ivan gik sammen efter mange år i branchen hos Euro Connections - et firma Ivans far stiftede i 1972 med henblik på at udvikle internationale talenter

Henrik Risom

Ejer/sportsdirektør

Henrik Risom stammer oprindelig fra Vildbjerg, og han er uddannet i tøjbranchen. Fodboldkarrieren skød han i gang i Vejle, hvor han som 17-årig blev en del af et meget talentfuldt VB-mandskab i slutningen af 1980’erne. Siden repræsenterede han på dansk jord Lyngby, som han blev dansk mester med i 1992, OB, Silkeborg IF og AGF, mens han i udlandet spillede for tyske Dynamo Dresden og Stoke City i England. Han debuterede på landsholdet i 1989 og nåede ni A-landskampe, mens det blev til tyve ungdomslandskampe og fire kampe på ligalandsholdet. Blev i 1988 kåret som årets U21-talent i Danmark.

Efter sin aktive karriere fortsatte han i fodboldbranchen, da han i 2003 blev en del af Euro Connections sammen med Ivan Benes og Ivan Marko Benes, indtil BTAM blev stiftet.

hr@btam.dk

Ivan Marko Benes

Ejer/Agent

Da Ivan Marko Benes i 2001 fik licens som FIFA-agent, blev han med sine 23 år samtidig verdens yngste FIFA-agent nogensinde.

Faktisk begyndte han allerede som 19-årig sit arbejde i branchen, da han umiddelbart efter sin afsluttede handelseksamen begyndte at arbejde hos sin far, Ivan Benes, og dermed har han trods sin unge alder allerede flere årtiers erfaring fra såvel den danske som den internationale fodboldbranche.

Han er københavner med stort K, og har altid været det, men hans fodboldkarriere er med Ivan Marko Benes’ egne ord ikke værd at skrive om. Det opvejes til gengæld så rigeligt af erfaringen som agent, hvor han primært fokuserer på BTAM’s internationale marked.

imb@btam.dk