Vi glæder os til at møde dig! Vi har kontorer i Vejle og København.

Henrik Risom

Ejer/sportsdirektør

Henrik Risom stammer oprindelig fra Vildbjerg, og han er uddannet i tøjbranchen. Fodboldkarrieren skød han i gang i Vejle, hvor han som 17-årig blev en del af et meget talentfuldt VB-mandskab i slutningen af 1980’erne. Siden repræsenterede han på dansk jord Lyngby, som han blev dansk mester med i 1992, OB, Silkeborg IF og AGF, mens han i udlandet spillede for tyske Dynamo Dresden og Stoke City i England. Han debuterede på landsholdet i 1989 og nåede ni A-landskampe, mens det blev til tyve ungdomslandskampe og fire kampe på ligalandsholdet. Blev i 1988 kåret som årets U21-talent i Danmark.

Efter sin aktive karriere fortsatte han i fodboldbranchen, da han i 2003 blev en del af Euro Connections sammen med Ivan Benes og Ivan Marko Benes, indtil BTAM blev stiftet.

Ivan Marko Benes

Ejer/Agent

Da Ivan Marko Benes i 2001 fik licens som FIFA-agent, blev han med sine 23 år samtidig verdens yngste FIFA-agent nogensinde.

Faktisk begyndte han allerede som 19-årig sit arbejde i branchen, da han umiddelbart efter sin afsluttede handelseksamen begyndte at arbejde hos sin far, Ivan Benes, og dermed har han trods sin unge alder allerede flere årtiers erfaring fra såvel den danske som den internationale fodboldbranche.

Han er københavner med stort K, og har altid været det, men hans fodboldkarriere er med Ivan Marko Benes’ egne ord ikke værd at skrive om. Det opvejes til gengæld så rigeligt af erfaringen som agent, hvor han primært fokuserer på BTAM’s internationale marked.

Thomas Rasmussen

SCOUT

Tiden som ungdomsspiller tilbragte Thomas Rasmussen hos FC København, men da han blev seniorspiller, skiftede han til Glostrup IF 32.Derefter repræsenterede han K. Sint-Truidense (Belgien), Skjold Birkerød, Farum/FC Nordsjælland, Hansa Rostock (Tyskland), Brøndby IF, inden han sluttede den aktive karriere af hos Lyngby Boldklub.Han står noteret for otte A-landskampe og tre ungdomslandskampe i løbet af en karriere, han indstillede i sommeren 2013.Han er født på Frederiksberg i København, og hos BTAM scouter han virksomhedens spillere på Sjælland, og derudover scouter han også firmaets ungdomslandsholdsspillere, som han ligeledes har den primære kontakt til.

Brian Steen Nielsen

Certificeret DBU-agent

66 A-landskampe, to EM-slutrunder og en VM-slutrunde nåede Brian Steen Nielsen blandt andet i en fodboldkarriere, som havde et atypisk og noget længere tilløb end ellers. Som førsteårs U19-spiller optrådte han på et serie 5-hold, men via jyllandsserien og danmarksserien i VB, debuterede han på vejlensernes førstehold i 1988. Siden fulgte ophold i de danske klubber OB, AB og AGF, mens midtbanespilleren i udlandet var i Fenerbahce (Tyrkiet), Urawa Red Diamonds (Japan) og Malmø FF (Sverige).Vejlenseren nåede også at spille 20 kampe på ligalandsholdet, mens det blev til seks U21-landskampe, og han blev årets U21-talent i Danmark i 1989. Han afsluttede sin karriere med udgangen af 2004, og blev siden sportschef hos AGF frem til 2014.

Jens Ørgaard

Agent/Mellemmand

Da Jens Ørgaard i sin tid blev tvunget til at indstille sin fodboldkarriere på grund af en knæskade, fik daværende Vejle Boldklub-træner Ole Fritsen tårer i øjnene. Fordi det var et af landets ubetinget største talenter, der ufrivilligt stoppede.Jens stammer fra Lind, og han spillede for Herning Fremad i sin aktive karriere, hvor han debuterede som 17-årig i landets bedste række, inden han skiftede til Vejle Boldklub. Han spillede desuden hele 56 ungdomslandskampe, hvoraf han var anfører i mange af dem, inden knæskaden stoppede ham.Han er uddannet bank- og shippingmand, og efter fodboldkarrieren var han i en årrække driftsdirektør hos Elite Miljø, inden han blev sportsdirektør hos FC Midtjylland – et job han varetog i 13 år frem til 2012.

Casper Bugge

Head of Youth Scouting

Indtil skader stoppede ham, spillede Casper Bugge divisionsfodbold hos Skovbakken i det nordlige Aarhus. Derefter skiftede han til en karriere som træner hos AGF, hvor han har været med omkring klubbens talenthold, siden var han aktiv hos de to ældste ungdomsårgange, og han var også i forskellige sammenhænge tilknyttet AGF’s Superligahold, inden han i 10 år var klubbens talentchef.Efter mere end 20 års erfaring med toppen af dansk talentudvikling, har han et indgående kendskab til klubber, træningsmiljøer og ikke mindst hvad der kræves af de bedste unge spillere.Hos BTAM scouter Casper Bugge ungdomsfodbold, og han er ligeledes til stede ved de forskellige landsholdssamlinger for ungdomsspillere.

Niels Linding

Kontorchef

Firmaets mand i forhold til økonomi, papirarbejde og andre praktiske opgaver, så resten af virksomheden kan fokusere på at sælge fodboldspillere.Han stammer fra Brønshøj, spillede førsteholdsfodbold i ungdomsårene hos AB, men det var bordtennis, som fyldte mest. Han spillede i Danmarks bedste række for Brønshøj i flere år, og medaljerne er mange efter en lang bordtenniskarriere på højeste niveau.Han er uddannet i finansbranchen, og har blandt andet arbejdet som finansdirektør, inden han i 1998 blev en del af Euro Connections. Han fulgte i 2011 med over i BTAM.

Bajram Fetai

Mentor, coach og scout

Nyeste mand på BTAM-holdet er med sine næsten 300 kampe på topplan en yderst kompetent herre. I Danmark repræsenterede Bajram Fetai FC Nordsjælland, Lyngby B., Silkeborg IF samt FC Roskilde, mens han også spillede for tyrkiske Denizlispor og Inverness og Glasgow Rangers i Skotland. Efter fodboldkarrieren har Bajram Fetai arbejdet i FC Nordsjælland, hvor han har trænet forskellige ungdomshold, været angrebstræner for Superligatruppen og ikke mindst projektleder på udviklingen af FC Nordsjælllands berømmede akademicenter. Hos BTAM arbejder han blandt andet som mentor og coach for spillerne, og han varetager ligeledes scoutingopgaver.