Alle nyheder
January 31, 2023

Victor Lind genforenes med Glen Riddersholm

Offensivspilleren forlader FC Midtjylland for at spille på leje hos IFK Norrköbing.

I 2023 bliver det Allsvenskan og IFK, der får glæde af Victor Lind (Foto: FCM/Daniel Stentz).

FC Midtjyllands offensivspiller har nemlig underskrevet en lejekontrakt, som gælder i resten af 2023, og i den kommende sæson bliver Victor genforenet med en gammel kending, da cheftræneren i IFK Norrköbing er Glen Riddersholm, der har en mangeårig fortid i FC Midtjylland.

19-årige Victor glæder sig til at bidrage på svensk græs.

- Jeg håber på at få spilletid, og på den måde være med til at bidrage med scoringer, så vi kan vinde så mange kampe som muligt, siger Victor blandt andet til IFK Norrköbings hjemmeside.

Victor kommer til IFK Norrköbing med en ballast bestående af blandt andet 40 kampe og fem mål for FC Midtjylland, og derudover er det blevet til 32 ungdomslandskampe for Danmark.

Via Glen Riddersholm har Victor hørt meget godt om den svenske klub, han nu er en del af, og der er store forventninger til lejeopholdet hos FC Midtjylland.

- Vi er spændte på at følge Victors udvikling i Norrköping, og så tror vi på, at vi får en endnu stærkere udgave af hamat se om et år, når han har spillet en masse kampe og scoret mål i en stærk svensk liga, lyder det fra Svend Graversen, der er sportschef hos midtjyderne.

Stort tillykke med aftalen - vi glæder os til at følge dig i Allsvenskan.