Alle nyheder
January 21, 2023

Victor Kristiansen klar til Premier League

Parken i København bliver skiftet ud med King Power Stadium i Leicester for den 20-årige venstreback.

En stor drøm er gået i opfyldelse for Victor Kristiansen (Foto: Leicester FC).

Den 20-årige FC København-spiller har nemlig underskrevet en kontrakt med Premier League-klubben Leicester City FC, og han træner for første gang med sine nye holdkammerater på mandag.

Kontrakten løber frem til sommeren 2028.

- Det er en fantastisk følelse for mig. Det er spændende for mig at være her og møde folk i klubben og de mange fans. Premier League er den bedste liga i verden, og det er selvfølgelig enestående for mig at komme til en stor klub som Leicester FC. Jeg var overhovedet ikke i tvivl, da den store mulighed bød sig, siger Victor blandt andet til Leicester FC's hjemmeside.

Han fik i en alder af bare 17 år debut for FC København, og siden blev det til 70 kampe for hovedstadsklubben, mens han også har gjort sig på danske ungdomslandshold - blandt andet står han i skrivende stund noteret for otte U21-landskampe for Danmark.

I Leicester får han Brendan Rogers som manager, og Victor kan næsten ikke vente med at komme i gang.

- Jeg får de bedste rammer og faciliteter for at udvikle mig og bidrage til sejre på banen. Jeg har hørt masser af gode ting om truppen og klubben, og jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater, siger Victor, som ser frem til at vise, hvad han har at bidrage med.

- Jeg ser mig selv som en power-spiller, der er stærk defensivt, men som også gerne bidrager med mange offensive løb. Jeg er topmotiveret hver eneste gang, jeg går på banen, og jeg ser frem til at vise min passion for klubben og de mange fans, siger Victor, som erkender, at det er med blandede følelser, at han forlader FC København.

- Det er specielt for mig, fordi FCK har været mit andet hjem siden, jeg var fire år. Jeg har mange at takke i klubben, men omvendt er det umuligt for mig at takke nej, når en stor Premier League-klub som Leicester bliver en mulighed, siger den nybagte Premier League-spiller, der faktisk var på tilskuerpladserne i Parken, da Leicester City FC i 2016 gæstede København i Champions League.

Nu er han selv en del af klubben.

Stort tillykke med skiftet - vi ser frem til at følge dig i den blå trøje i Premier League.