Alle nyheder
September 2, 2022

Victor Bak Jensen på lejeaftale i Hobro IK

Han har allerede fået sin førsteholdsdebut i FC Midtjylland, men i resten af 2022 tørner den 18-årige forsvarsspiller ud for Hobro IK.

Godt nok har Victor Bak Jensen allerede fået sin debut for FC Midtjylland, men i resten af 2022 fortsætter han sin udvikling hos Hobro IK, hvor han har underskrevet en lejeaftale.

- Jeg glæder mig til at komme i gang i Hobro IK og få en masse spilletid på seniorniveau. Timingen er rigtig god for mig og min udvikling, og jeg ser Hobro IK som et rigtig godt sted for mig at fortsætte min udvikling det næste halve år. Forhåbentligt med en masse spilletid, så jeg på denne måde kan få mere hår på brystet og blive mere moden i mit spil, siger Victor blandt andet til Hobro IK's hjemmeside.

Den 18-årige forsvarsspiller er allerede i gang med træningen sammen med sine nye holdkammerater, og klubbens tekniske chef Lars Justesen er tilfreds med tilgangen.

- Jeg er rigtig glad for tilgangen af Victor. Han er en dygtig ung forsvarsspiller, der går op I at forsvare med liv og sjæl. Samtidig kommer han med en masse power og fart, der også kan bidrage til vores offensiv.

Victor understreger, at han kun har hørt godt om sin nye klub, og det er for længst blevet bekræftet.

- Jeg er blevet taget rigtig godt imod af hele truppen samt trænerteamet, fortæller Victor.

Stort tillykke med kontrakten, Victor - vi glæder os til at følge dig i Hobro IK.