Alle nyheder
February 7, 2023

Valdemar Lund forlænger med FC København

Den unge forsvarsspiller har nu papir på sin aftale med københavnerne frem til udgangen 2026.

Fodboldmæssigt fik Valdemar Lund sin opdragelse hos AB Tårnby og Sundby Boldklub, men han var altid fan af FC København.

Det er han stadig, men nu spiller han faktisk også for klubben.

Det har han gjort i flere år, og han står noteret for 18 kampe for hovedstadsklubben, som han netop har underskrevet en ny kontrakt med.

Parterne har nu papir på hinanden frem til udgangen af 2026, og det er en underskrift, som betyder meget for den 19-årige forsvarsspiller.

- Jeg har været FCK-fan hele mit liv, og jeg er utroligt stolt over at være en del af klubben, som betyder meget for både mig og min familie, siger Valdemar til FC Københavns hjemmeside.

Han kalder det noget særligt at lave en ny, lang aftale, for det viser, at "der er stor tro på mig i klubben - og hvor man virkelig får gode muligheder som ung spiller", som FCK'eren siger.

- Jeg har stadig masser at lære her, og motivationen er kun vokset af, at jeg har været med omkring et mesterskab og Champions League. Jeg glæder mig virkelig meget til at fortsætte i FC København, siger Valdemar.

Også hos klubbens ledelse vækker underskriften begejstring.

- Valdemar er et meget stort talent, som vi har høje forventninger til i FC København. Han har allerede bevist, at han kan være med på det højeste niveau, og vi har stor tro på, at han kan udvikle sig yderligere hos os. Derfor giver det rigtig god mening for både os og Valdemar at lave en ny lang aftale, siger FCK's sportsdirektør Peter Christiansen, der bakkes op af cheftræner Jacob Nesstrup:

- Valdemar har grebet sine muligheder i efteråret, både som indskifter og som starter, og det har han gjort i både nationale- og internationale kampe, lyder det rosende fra FCK-cheftræneren.

Kæmpe stort tillykke med den nye kontrakt, Valdemar - vi glæder os til at følge din fortsatte udvikling i de kommende år.