Alle nyheder
August 20, 2022

Tobias Bech får sit første udlandseventyr

Viborg-spilleren er i gang hos den tyske klub FC Ingolstadt 04.

Allerede som 16-årig fik han sin professionelle debut, og siden er det blevet til 92 kampe og 18 scoringer for Viborg FF.

Men nu er der nye græsgange til den 20-årige offensivspiller, da Tobias har underskrevet en treårig kontrakt med tyske FC Ingolstadt 04, der har den tidligere Bundesligaprofil Dietmar Beiersdorfer som adminsitrerende direktør.

- Der har været mange tanker og overvejelser, men jeg føler, at jeg er kommet til et tidspunkt, hvor der skal ske noget nyt, og jeg skal prøve mig af i et andet miljø, siger Tobias blandt andet til Viborg FF's hjemmeside.

- Både som fodboldspiller, men også som menneske vil jeg gerne prøve at opleve en anden kultur, og jeg synes, at tidspunktet er rigtigt nu, selvom det er underligt at sige farvel.

FC Ingolstadt 04 spiller til daglig i 3. bundesliga, og mandskabet har hjemme på Audi Sportpark i det sydlige Tyskland.

- Jeg har været i Viborg hele livet, og jeg kunne ikke have tænkt mig en bedre klub at vokse op i. Det har været en fantastisk tid, hvor jeg fik min debut, da vi lå i midten af 1. division, og nu har jeg været fast mand i flere sæsoner og været med til at spille VFF i Europa. Det har været fantastisk at være en del af, og jeg vil gerne sige tak til alle de mennesker i klubben, der har hjulpet mig i alle årene, siger Ingolstadt-spilleren, der glæder sig til at bidrage til den tyske klubs videre udvikling.

- Jeg har haft mange fine snakke med Ingolstadt-ledelsen, og jeg kunne fra begyndelsen mærke, at der er spændende ting i gang. Jeg glæder mig til at blive en del af det, siger Tobias, som allerede er i gang med træningen i de nye omgivelser.

Kæmpe stort tillykke med kontrakten, Tobias - vi glæder os til at følge din fortsatte udvikling i tysk fodbold.