Alle nyheder
June 25, 2023

Tobias Bech er tilbage på dansk græs

Offensivspilleren har underskrevet en femårig aftale med Superligaklubben AGF.

Tobias Bech er tilbage på græsset i den danske Superliga.

Den 21-årige offensivspiller har netop sat sin signatur på en femårig aftale med AGF, og dermed vender han tilbage til den liga, hvor han i en meget ung alder fik sit gennembrud.

Allerede som 16-årig debuterede han nemlig for Viborg FF, hvor han nåede at spille 92 kampe, inden han sidste sommer skiftede til tyske FC Ingolstadt, og han glæder sig til sit comeback i Danmarks bedste fodboldrække.

"Jeg glæder mig meget til at komme i gang. AGF er et skridt op for mig til en stor klub, og da jeg hørte om interessen, var jeg aldrig i tvivl om, at det var det, jeg gerne ville. Når man får sådan en mulighed, så skal man tage springet. Jeg er klar til det næste kapitel i min karriere efter et godt år i Tyskland, hvor jeg synes, jeg har udviklet mig i en god sæson for mig personligt", siger Tobias blandt andet til AGF's hjemmeside.

Hos den sportslige ledelse hos AGF er der ligeledes tilfredshed at spore, og interessen for Tobias' kvaliteter er ikke af ny dato.

"Vi har fulgt Tobias og hans flotte udvikling med interesse i lang tid. Allerede da han var i Viborg FF viste han, hvilket talent han indeholder, og hans udvikling er fortsat i tysk fodbold, hvor han har gjort en stor forskel for sit hold i en stærk liga. Så det er en fornøjelse, at det nu er lykkes at hente ham til vores klub", siger århusianernes sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Stort tillykke med kontrakten, Tobias, og vi glæder os til igen af se dig på de danske stadions.