Alle nyheder
March 28, 2024

Store roser til Oliver Sørensen

FC Midtjyllands Oliver Sørensen var i målhumør for det danske U21-landshold, mens både U17 og U19 er klar til EM.

U21-landstræner Steffen Højer holdt sig ikke tilbage med superlativerne, da han satte ord på Oliver Sørensens indsats i de to landskampe mod henholdsvis Østrig og Litauen.

I 1-1 testkampen mod Østrig, var det Oliver, som stod for den danske scoring, men han var slet ikke færdig med at score mål.

Få dage senere, i EM-kvalifikationskampen mod Litauen på Vejle Stadion, scorede Oliver nemlig to gange i 3-0 sejren, som bragte danskerne et skridt nærmere EM-slutrunden i 2025 - en slutrunde som afvikles i Slovakiet.

- Oliver er en kæmpe maskine. Han arbejder benhamrende hårdt. Det er det, som Oliver kan. Han kan blive ved og ved og ved. Han har en kæmpe, kæmpe kapacitet og begynder at fylde mere og mere for det her hold, sagde Steffen Højer blandt andet til bold.dk efter sejren i Vejle, hvor VB-spilleren Oliver Provstgaard bar anførerbindet på sin sædvanlige hjemmebane.

Der er også grund til at hylde Noah Nartey, Ludvig Vraa-Jensen, Oscar Schwartau og resten af det danske U19-landshold, for de er klar til EM i Nordirland efter en imponerende 2-0 sejr på udebane mod Portugal.

Også U17-landsholdet skal til EM, det foregår på Cypern, og pladsen blev sikret med en knusende 7-0 gevinst mod Georgien, og Lasse Abildgaard scorede et af målene.

Kæmpe stort tillykke med scoringer og de to EM-kvalifikationer - det er virkelig stærkt arbejde.