Alle nyheder
June 3, 2024

Stor sæson for Oliver Sørensen

Sæsonen 2023/24 var et stort højdepunkt for Oliver Sørensen, og den tidligere akademispiller i FC Midtjylland kronede det hele med et dansk mesterskab.

Når Oliver Sørensen engang kigger tilbage på sin karriere, så spiller sæsonen 2023/24 givetvis en rolle.

Først og fremmest vandt han det danske mesterskab i sidste spillerunde sammen med holdkammeraterne i FC Midtjylland, men det er langt fra det eneste, han med rette kan være stolt af.

Han kan se tilbage på en sæson, hvor han spillede 38 kampe, og den 22-årige midtbanespiller leverede undervejs blandt andet fem scoringer.

Den interne anerkendelse hos midtjyderne kom da også straks efter sidste spillerunde, hvor Oliver blev kåret som årets spiller hos det danske mesterhold.

- Oliver har haft en bumpet vej til succes, og ikke alle havde måske forudset den her imponerende udvikling. Men Oliver gav aldrig op og er hele tiden forblevet fokuseret trods de udfordrende perioder. Lige meget hvem, man spørger, beskriver folk Oliver som en stor maskine, der konstant kan løbe og hele tiden leverer på et højt niveau, siger FC Midtjyllands fodbolddirektør Peter Sand til klubbens hjemmeside.

Allerede tilbage i oktober 2023 kom der ekstern anerkendelse, da Oliver blev kåret som månedens spiller i den danske Superliga, og efter sidste spillerunde fandt han også vej til årets Superligahold.

Kæmpe præstation og flot udvikling - stort tillykke med det hele, Oliver.