Alle nyheder
August 21, 2023

Rønnow skrev historie i den tyske Bundesliga

Landsholdsmålmanden viste høj klasse, da Union Berlin indledte sæsonen på overbevisende vis.

Så kom Bundesligaen da også i gang for Frederik Rønnow og holdkammeraterne i Union Berlin.

Sæsonpremieren blev spillet hjemme på Stadion An der Alten Försterei i Köpenick i Berlin, og modstanderen var Mainz 05.

Frederik var naturligvis på plads i målet hos hjemmeholdet, som i den forgangne sæson spillede sig frem til en fjerdeplads og Champions League-gruppespil.

Stilen er, vurderet ud fra sæsonens første kamp, ikke meget anderledes i denne sæson, for Union Berlin-mandskabet vandt nemlig med overbevisende 4-1, og Frederik spillede en central rolle på vej mod sejren.

Efter godt en times spil, ved stillingen 2-0, reddede han nemlig sit første straffespark i Bundesligaen, da han kastede sig til venstre og holdt forsøget fra Ludovic Ajorque, men den danske keeper var slet ikke færdig.

Ved stillingen 3-1, kort før tid, fik gæsterne endnu et straffespark.

Ludovic Ajorque havde ikke mistet modet trods det kiksede straffespark tidligere i kampen, og han anede selvfølgelig intet om, at han var på vej til at gøre sig selv historisk i den tyske Bundesliga.

Denne gang kastede Frederik sig til højre og holdt endnu engang forsøget, og dermed blev Ajorque den første spiller nogensinde i Bundesligaens historie til at misbruge et straffespark to gange i samme kamp.

I kampens overtid scorede Union Berlin til slutresultatet 4-1, og på den egn, Frederik stammer fra, hedder det, at det var en fornuftig indledning på sæsonen.

Stort tillykke med sejren og to blændende redninger fra 11 meter-pletten, Frederik.

Næste opgave for Union Berlin er en udekamp mod oprykkerne fra Darmstadt.