December 5, 2023

Rasmus Nissen betalte tilbage til Mourinho

Længe så det skidt for Roma i udekampen mod Sassuolo - men så kom NK på banen.

AS Roma holder sig fortsat godt til i forhold til de Champions League-givende topplaceringer i den italienske Serie A.

I holdets seneste kamp, på udebane mod bundholdet Sassuolo, lignede det ellers noget af en nedtur, da værterne førte med 1-0 ved pausen.

Men så sendte AS Roma-cheftræner José Mourinho danske Rasmus Nissen på banen, og landsholdsspilleren fik i den grad sat sit aftryk på et opgør, hvor hjemmeholdet blev decimeret til 10 mand efter en udvisning efter en times spil.

Dén chance udnyttede gæsterne - første gang efter 76 minutter hvor Rasmus fremtvang et straffespark, som argentinske Paulo Dybala udnyttede til at udligne, og få minutter senere sagde han tak for sidst, da Dybala stod for forarbejdet til det, der endte med at blive kampens sidste scoring.

Og det var Rasmus, som sendte sejrsmålet i nettet til stor jubel for AS Roma-lejren, og efter opgøret udtalte danskeren blandt andet, at han glædede sig over at betale lidt tilbage på den tillid, han er blevet vist af Mourinho i Rom-klubben.

Med sejren indtager AS Roma fjerdepladsen med 24 point efter 14 kampe, og næste opgave for Rasmus og holdkammeraterne er en hjemmekamp mod Fiorentina den 10. december.

Stort tillykke med sejr og sejrsmål, Rasmus.