Alle nyheder
November 21, 2023

Provstgaard stod bag sejrsmål i Wales

Det danske U21-landshold tog et vigtigt skridt mod EM-slutrunden - to BTAM-spillere havde afgørende roller.

På Rodney Parade Stadium i Wales leverede det danske U21-landshold håndværk i sin fineste form, da værterne i et sandt topopgør blev slået med 2-1.

Både VB's Oliver Provstgaard og Oliver Sørensen fra FC Midtjylland var med i startopstillingen, mens Victor Lind, der senest har tørnet ud for svenske IFK Norrköbing, kom ind i løbet af opgøret.

De to gange Oliver kom til at spille centrale roller for danskerne, og først var det FCM-midtbanespilleren Oliver Sørensen, der viste sit blik for spillet, da han stod bag oplægget til danskernes føringsmål efter bare fem minutter.

I kampens næstsidste minut trådte anfører Oliver Provstgaard så ind på scenen, da han scorede det forløsende mål til 2-0, og så betød det mindre, at waliserne i overtiden reducerede en enkelt gang.

Med sejren indtager Danmark puljens førsteplads, som giver direkte adgang til EM-slutrunden, og næste opgave er en hjemmekamp mod bundproppen Litauen - det opgør spilles den 26. marts 2024 på Vejle Stadion.

Stort tillykke med assist, sejrsmål og ikke mindst sejren.