Alle nyheder
January 28, 2024

Nu går snakken i Lemvig igen

Victor Torps skifte fra Sarpsborg 08 i Norge til England og Coventry City FC blev fejret med en signaturscoring i debutkampen.

Folk i Lemvig er ikke kendt for at bruge store ord og armbevægelser, men for godt 10 år siden blev der dog snakket lidt om den her talentfulde fodboldspiller på 13 år.

Victor Torp kunne lidt mere end de øvrige spillere i den nordvestjyske klub, og via Herning Elite samt FC Midtjyllands akademi blev en karriere sat på skinner.

Fredag kulminerede karrieren foreløbigt, da Victor debuterede for Coventry City FC i FA Cup-kampen på udebane mod Sheffield Wednesday, og han gjorde det med en scoring, som fik snakken til at gå i Lemvig igen - for de kender om nogen Victors unikke sparketeknik.

Kort før pausen drev Victor bolden ned mod hjemmeholdets mål, og han afsluttede dribleturen med at tordne bolden i nettet fra lang afstand - en blændende scoring som dog ikke var nok i sidste ende, da opgøret endte 1-1.

- Jeg er virkelig glad for at få min debut, og opbakningen fra vores fans var fantastisk. Jeg er meget glad for at være her, det er en drøm for mig, siger Victor blandt andet efter sit skifte fra norsk fodbold til engelsk fodbold.

Kæmpe stort tillykke med skiftet - og ikke mindst høj klasse i debuten - vi glæder os til at se meget mere.