Alle nyheder
February 7, 2024

Magnus Mattsson på dansk græs igen

Offensiv-spilleren kalder det et kæmpe skridt op for ham som fodboldspiller, og han glæder sig til at spille i en international klub med Parken som hjemmebane.

- Når man kommer videre fra en Champions League-pulje med Manchester United, Galatasaray og Bayern München, siger det noget om, hvor FC København er henne som klub.

Sådan sagde 24-årige Magnus Mattsson blandt andet til bold.dk, da det blev officielt, at han skifter fra hollandske NEC Nijmegen til hovedstadsklubben, hvor han har underskrevet en aftale frem til sommeren 2028 og får trøje nummer 8.

- For mig er FCK en international klub, der har taget nogle markante skridt frem de senere år. Holdet spiller en attraktiv form for fodbold, som passer godt til mig, og jeg får muligheden for at spille sammen med fantastisk dygtige holdkammerater og foran en imponerende fanbase. Det glæder jeg mig virkelig til, lyder det fra den nye FCK-spiller til FC Københavns hjemmeside.

Magnus fik sin fodboldopdragelse i Silkeborg IF, hvor han nåede 74 kampe, 31 scoringer og 16 assits, inden han i 2021 skiftede til den hollandske Æresdivision.

I denne sæson scorede Magnus 13 gange i 22 kampe for NEC Nijmegen, og det var med til at intensivere FCK's interesse.

-Han har været en markant profil i Æresdivisionen denne sæson, og tilgangen af ham giver os endnu flere muligheder og øget konkurrence på en række positioner allerede fra den kommende forårssæson, men absolut også på lidt længere sigt. Magnus har været et klart mål for os i dette vindue, så vi er tilfredse med, at vi lykkedes med at få ham til FCK, siger sportsdirektør Peter Christiansen til klubbens hjemmeside, og cheftræner Jacob Neestrup er på linje med sportsdirektøren:

- Jeg har fulgt Magnus i mange år, først i Silkeborg og senest i Holland, og han er en spiller med stor målfarlighed, tekniske evner og stor spilintelligens, som han kombinerer med en god arbejdsindsats hver gang. Han har evnerne til at blive en profil for os, det er jeg ikke i tvivl om, lyder det rosende fra FCK-cheftræneren.

Stort tillykke med den nye kontrakt, Magnus - vi glæder os til at følge dig på både dansk og internationalt græs i de kommende år.