Alle nyheder
June 14, 2022

Kåret til årets spiller af fansene

Oliver Villadsen (Foto: Getty Images) har spillet en flot sæson i FC Nordsjælland.

Fem mål er det blevet til for Oliver fra positionen som højre back, og inden sæsonens sidste hjemmekamp mod Vejle Boldklub var der hæder til ham fra fangruppen Wild Tigers.

De kårede nemlig Oliver som årets spiller inden en kamp, hvor FC Nordsjælland sendte de gæstende vejlensere ned i landets næstbedste række.

- Det betyder selvfølgelig rigtig meget for mig. Det viser, at jeg må have gjort et eller andet rigtigt i denne her sæson. Så det er en kæmpe stor ting for mig at få denne her kåring. Nu har jeg været en del af klubben i rigtig lang tid, og jeg har set op til mange spillere – både nogle, der stadig er her og nogle, som har været her. Så det at kunne kalde sig for Årets Spiller ..., det er rigtig stort for mig, siger Oliver til klubbens hjemmeside, hvor han også straks sender roser i retning af holdkammeraterne.

- Jeg er glad for min udvikling, som ikke mindst skyldes mine dygtige holdkammerater. De er med til at presse mig hver dag til træning. Jeg vil selvfølgelig også gerne sige en kæmpe tak til de fans, som synes, at jeg har spillet en god sæson og stemt på mig. Det betyder rigtig meget.

Stort tillykke med kåringen, Oliver.

Kontakt os for at høre mere