Alle nyheder
August 22, 2022

"Jeg er både glad og stolt"

Rasmus Carstensen har taget den hårde vej til kontrakten med den belgiske storklub KRC Genk, som har fine erfaringer med en back fra Danmark.

Han har været igennem hele Silkeborg IF's talentudvikling, og det er gået ret godt.

21-årige Rasmus Carstensen har nemlig taget turen fra Virklund Boldklub over Silkeborg IF til den belgiske storklub KRC Genk, hvor Rasmus har underskrevet en fireårig kontrakt.

"KRC Genk er en stor klub i en stor liga, og jeg er både glad for og stolt af at skifte til klubben. Det bliver ekstremt spændende at prøve mig af på så højt niveau, og jeg glæder mig rigtig meget til udfordringerne," siger Rasmus blandt andet til Silkeborg IF's hjemmeside.

Her roser han også klubben for at gøre ham til en topspiller, der tog mange gode minder med sig, da han forlod Søhøjlandet.

"Som jeg tidligere har sagt, har jeg altid drømt om at spille for SIF, og det har været en udsøgt fornøjelse og en ære at trække den røde trøje over hovedet samt optræde på JYSK Park foran vores fantastiske fans," siger Genk-spilleren, som kommer til en klub, der senest havde stor succes med landsholdsspiller Joakim Mæhle.

Han nåede 89 kampe for Silkeborg IF, men nu gælder det endnu større udfordringer for backen, hvilket Silkeborg IF's sportschef Jesper Stüker under ham.

"Rasmus er et eksempel til efterlevelse i forhold til vedholdenhed og viljestyrke. Han fik sin første kontrakt, da der var under et halvt år, til han blev seniorspiller. Mange havde givet op, men Rasmus knoklede videre og har vist sig enormt robust, og med en enorm udvikling i de senere år giver det stor tro på, at han går en stor karriere i møde," mener SIF-sportschefen.

Kæmpe stort tillykke med kontrakten i KRC Genk, Rasmus- vi glæder os til at følge din fortsatte udvikling i de kommende år.