Alle nyheder
January 29, 2023

Japhet Sery vender "hjem"

Forsvarsspilleren er tilbage i Bergen efter et ophold hos Bodø/Glimt.

I sommeren 2021 fik Japhet Sery (Foto: Brann Bergen) sin første udenlandske kontrakt, da FC Midtjylland-spilleren skiftede til Brann i Bergen.

På kort tid nåede Japhet at levere på så højt et niveau, at både Brann-fans men også andre klubber kiggede begejstret på ham, og allerede i februar 2022 skiftede han videre til Bodø Glimt.

Her nåede han at være i et år, inden han atter satte kursen mod Bergen.

Japhet har netop underskrevet en kontrakt, som løber til udgangen af 2026, og forsvarsspilleren siger begejstret om sin tilbagevenden til klubben:

- Det er som at vende hjem. Det føles som at komme hjem, og det var ingen tvivl om, at jeg ville tilbage, da jeg hørte, at Brann var interesseret, siger Japhet blandt andet til Brann Bergens hjemmeside.

Danskeren var på træningslejr med Bodø/Glimt, da aftalen med Brann faldt på plads, og han ser frem til at spille for klubben igen.

- Jeg ser især frem til at spille foran supporterne og byen igen. Jeg husker vældig godt, hvordan det var at spille for dem, og jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Med skiftet får den 22-årige dansker glæde af to træningslejre under sydens sol denne vinter, da Brann-truppen netop nu er at finde i sydspanske Marbella for at forberede sig til forårets kampe - det sker blandt andet med testkampe mod Hammarby, Aalesund og Sarpsborg 08.

- Jeg er en bedre spiller, end da jeg forlod Brann. Jeg er vokset meget, har spillet kampe i Europa og været en del af et godt træningsmiljø. Både Brann og jeg har store ambitioner, og sammen med en fin trup og fantastiske fans skal vi skabe store oplevelser sammen, lyder det fra Japhet.

Stort tillykke med den nye kontrakt - vi glæder os til at følge dig i Brann-trøjen.