Alle nyheder
March 28, 2024

Isaksen fik debut på landsholdet

Den 26. marts 2024 bliver en dag, som Gustav Isaksen aldrig glemmer - den dag fik Sallingboen nemlig debut for det fineste landshold i Danmark.

Kæresten og familien var på plads på Brøndby Stadion, da Danmark, med Gustav Isaksen i truppen, spillede venskabskamp mod Færøerne.

Og de fik, hvad de kom efter - efter en times spil sendte landstræner Kasper Hjulmand nemlig Gustav på banen til den første officielle kamp for det danske A-landshold.

- Det var kæmpe stort at tage den trøje på, og dagen for min debut bliver noget, jeg altid vil se tilbage på med stor glæde, sagde Gustav efter debuten, som endte med en 2-0 sejr over Færøerne.

- Jeg var nervøs og spændt, da jeg for første gang mødte ind i landsholdslejren, men jeg må bare sige, at jeg fik en fantastisk modtagelse af holdkammeraterne og staben, afslører Gustav.

Frederik Rønnow vogtede det danske mål, og det gjorde han til perfektion ved at holde nullet, og derudover var Victor Kristiansen, Mikkel Damsgaard og Morten Hjulmand også en del af den danske startopstilling.

Stort tillykke med debuten, Gustav - og stort tillykke med sejren til Danmark, som stadig har et par testkampe inden EM-slutrunden - den 5. juni gælder det Sverige i Parken, mens Norge er modstanderen tre dage senere på Brøndby Stadion.