Alle nyheder
May 6, 2024

Hjulmand er mester i Portugal

Uden at spille vandt Morten Hjulmand og Sporting Lissabon mesterskabet i Portugal - og det var et nederlag til bysbørnene fra Benfica, som åbnede mesterskabsfesten.

Der findes nok mange, som tænker rødt og Benfica, når snakken falder på fodbold i Lissabon.

Virkeligheden ser dog anderledes ud.

Lissabon er nemlig grøn og hvid i denne sæson, da Morten Hjulmand og Sporting Lissabon i den forgangne weekend vandt mesterskabet i Portugal, og dermed skubbede de Benfica væk fra tronen.

Lørdag vandt Sporting-mandskabet med sikre 3-0 på hjemmebane over Portimonense, mens rivalerne fra Benfica dagen efter tabte med 2-0 til Famalicao, og det udløste en fest klædt i grønt og hvidt.

Morten blev hurtigt en nøglespiller hos Sporting efter skiftet fra Lecce i sommeren 2023, og i denne sæson står den 24-årige midtbanespiller noteret for 29 turneringskampe, hvor det er blevet til tre scoringer og to assists.

Kæmpe stort tillykke med mesterskabet og pladsen i Champions League-gruppespillet til Morten og resten af klubben.

Lørdag den 11. maj skal Sporting en tur til Estoril, inden mesterholdet runder sæsonen af på hjemmebane mod Chaves den 19. maj, hvor der er lagt til et brag af en fest på Estádio José Alvalade.

Mesterskab nummer 20 bliver med sikkerhed fejret med manér.