Gustav Isaksen skabte jubel i Rom

Den tidligere Superliga-profil markerede sig tydeligt i Lazios hjemmekamp mod Frosinone.

I flere sæsoner var Gustav Isaksen en stor profil og målscorer for FC Midtjylland, hvilket blandt andre Lazio mærkede på den internationale scene.

Nu har Gustav dog ikke kun scoret mod Lazio - han har også scoret for Lazio.

Fredag spillede Rom-klubben på hjemmebane i serie A mod Frosinone, og Gustav blev sendt på banen i pausen, da stillingen fortsat var 0-0.

Det blev faktisk endnu værre, da gæsterne kom i front efter en lille times spil, men så begyndte dansker-showet.

Efter 70 minutter stod Gustav for oplægget til Castellanos, som udlignede til 1-1, og bare to minutter senere var rollerne byttet om - Castellanos sagde tak for sidst med et oplæg, som dannede grundlaget for Gustavs første scoring i den italienske serie A.

Få minutter før slutfløjtet øgede værterne til 3-1, og dermed fik Gustav og holdkammeraterne tre vigtige point i kampen om de europæiske pladser i Italien.

Kæmpe stort tillykke med sejr, assist samt ikke mindst den første scoring i den fineste liga i Italien.