Alle nyheder
January 21, 2023

Gensynsglæde i Norge for Jeppe Andersen

Den 30-årige midtbanespiller er klar til nye udfordringer efter fem år i svenske Hammarby.

Jeppe Andersen (Foto: Sarpsborg 08) har sine rødder i midtjyske Give, og han fik sit gennembrud på den nationale fodboldscene i Vejle Boldklub og siden i Esbjerg fB.

I svenske Hammarby fik de i 2017 øje på Jeppe og hentede ham til Stockholm og Allsvenskan, hvor han nåede at spille 175 kampe og være anfører i tre sæsoner, men nu er det tid til nye udfordringer i den bedste norske række, hvor Jeppe har underskrevet en treårig aftale med Sarpsborg 08.

Her bliver han blandt andre genforenet med cheftræner Stefan Billborn, som tidligere har stået i spidsen for Hammarby, og Sarpsborg-træneren ser frem til at genoptage samarbejdet.

- Jeppe er en terrier - en vinder. Det er en fysisk spiller, som også er god på bolden, han har et godt skud og er en dygtig boks til boks-spiller. Vi får en fantastisk god spiller, og når det brænder på, stepper han altid op, siger Stefan Billborn blandt andet til Sarpsborg 08's hjemmeside.

I Sarpsborg bliver Jeppe blandt andre holdkammerat med Victor Torp, Gustav Mogensen og Anton Skipper, og den rutinerede midtbanespiller ser frem til sin nye tilværelse i den norske klub.

- Jeg følte, at jeg trængte til et miljøskifte efter mange år i Hammarby. I Sarpsborg kender jeg Stefan Billborn og Joachim Björklund godt fra tiden i Stockholm. Jeg ved, hvad jeg kan forvente af dem, og de ved, hvad de kan forvente af mig, siger Jeppe.

Han ser med stor glæde tilbage på det samarbejde, de havde tidligere i Hammarby, og det skal nu foldes ud i Norges bedste fodboldrække.

- Det føles rigtig godt at være Sarpsborg 08-spiller. Mit indtryk af Sarpsborg 08 er, at det er spændende og familiær klub, og jeg er meget opsat på at bidrage til at skabe og forme noget godt for klubben, siger Jeppe.

Stort tillykke med skiftet - vi glæder os til at følge dig tæt i norsk fodbold.