Alle nyheder
January 28, 2024

Frederik Rønnow forlænger i Berlin

Den danske landsholdsmålmand stortrives i Berlin sammen med familien, og Union-ledelsen glæder sig over, at samarbejdet fortsætter i yderligere tre år.

Da Frederik Rønnow i sommeren 2015 skiftede AC Horsens ud med Brøndby IF, var det startskuddet til et helt nyt fodboldliv for landsholdsmålmanden.

Tre år senere havde Frederik leveret så overbevisende i Brøndby-trøjen, at den tyske Bundesligaklub Eintracht Frankfurt købte ham, og siden har Frederik været i tysk fodbold.

I sommeren 2021 kom han til Union Berlin, som har imponeret de seneste sæsoner, og samarbejdet mellem parterne er netop forlænget, så de nu har papir på hinanden frem til 2027.

- Stemningen i Union er virkelig fantastisk, hvilket er særligt tydeligt nu, hvor vi går gennem en svær periode sammen, siger den 31-årige danske målmand blandt andet til Union Berlins hjemmeside.

- Vi har opnået utrolige ting sammen i løbet af de sidste par år, og både klubben og holdet har været vigtige for min personlige udvikling. Jeg føler mig godt tilpas og vil gøre alt, hvad jeg kan, for fortsat at være en god støtte til holdet.

Det er ikke kun Frederik, som er tilfreds med forlængelsen - det samme gør sig gældende hos Union Berlins sportslige ledelse.

- Vi er glade for at beholde en nøglespiller som Frederik i klubben lige nu. Vi sætter pris på at arbejde sammen med ham og ser frem til fortsat at drage fordel af hans kvalitet og holdånd, udtaler Union Berlins sportsdirektør Oliver Ruhnert til klubbens hjemmeside.

Stort tillykke med forlængelsen, Frederik - vi glæder os til fortsat at følge dig tæt i Bundesligaen.