Alle nyheder
June 22, 2024

Første landsholdsmål - og hvilket et!

Morten Hjulmand er nykåret portugisisk mester med Sporting, men han er langt fra færdig med at imponere.

Når man skal score sit første mål for det danske landshold, hvordan gør man så?

Man kan vælge et langskud.

Indersiden af stolpen.

Til en EM-slutrunde.

Til 1-1 mod de engelske stjerner.

Foran 46.177 tilskuere på Deutsche Bank Park i Frankfurt.

Det var præcis den model, Morten Hjulmand valgte, da han med et sublimt langskud skaffede Danmark udligning til 1-1, der viste sig at være et vigtigt point værd.

I sin niende landskamp åbnede Morten dermed sin målkonto på landsholdet, men det var kun prikken over det berømte i, for den 24-årige midtbanespiller imponerede endnu engang med sin energi, sit engagement samt blik for spillet, og han kommer givetvis til at huske 2024 resten af sit liv.

- Jeg modtager bolden fra Viktor (Kristiansen), og føler jeg har plads. Vi havde presset dem længere tilbage, og når en modstander står lavt, skal man prøve fra distancen, så det gjorde jeg, sagde Morten til pressen efter opgøret.

- Jeg var lidt i tvivl, om den gik ind. Den rammer stolpen, og jeg vidste ikke, om den ville gå forbi, eller om der ville blive dømt offside på en angriber. Så det tog lidt tid, før jeg opfattede, at jeg havde scoret.

Kæmpe tillykke med dit første landsholdsmål, Morten - vi håber der kommer mere på tirsdag i den sidste puljekamp mod Serbien.