Alle nyheder
September 8, 2023

Det blev en minderig aften i et udsolgt Parken

Joakim Mæhle scorede, og Morten Hjulmand fik debut, da Danmark på hjemmebane vandt med 4-0 over San Marino i EM-kvalifikationskampen.

Joakim Mæhle var med fra start, da Danmark i et udsolgt Parken var vært for San Marino i EM-kvalifikationen.

Danskerne vandt som forventet, slutresultatet blev 4-0, og undervejs trådte Joakim atter ind på scenen for målscorere, da han efter en lille halv time køligt tog sig af Christian Eriksens fine oplæg.

Dermed kunne Wolfsburg-spilleren efter et par rolige driblinger sende sit tiende landsholdsmål i nettet til en dansk 2-0 føring, hvilket skabte en fest i Parken.

Sådan var det også, da Morten Hjulmand blev sendt på banen til sin debut på det fineste hold i Danmark, og faktisk var det tæt på at udvikle sig til et sandt eventyr, men Sporting-spillerens scoring til 4-0 på en flugter blev annulleret efter VAR-gennemsyn - den tidligere holdkammerat i FC København, Jonas Wind, stod nemlig i strafbar offside.

Søndag skal Danmark atter i kamp, på udebane mod Finland, og her er der ændringer i den danske trup - blandt andre er Rasmus Nissen Kristensen og Victor Kristiansen indlemmet i den trup, som klokken 18.00 spiller den vigtige EM-kvalifikationskamp i Helsinki.

Stort tillykke med scoring, debut og udtagelse - vi glæder os til søndag.