Alle nyheder
February 15, 2024

Dansker-ros efter stort resultat mod Bayern

Gustav Isaksen var med i Lazios startopstilling, da Rom-mandskabet i Champions League sendte Bayern München retur til Tyskland med nul point.

Gustav Isaksen havde onsdag aften en af de oplevelser, som ikke lige forsvinder fra Sallingboens nethinde med det samme.

Hjemme på Stadio Olimpico i Rom var han med i Lazios startopstilling i den første af to 1/8-dels Champions League-finaler mod den tyske storklub Bayern München, og Gustav fik en hovedrolle foran små 58.000 tilskuere.

Cirka 20 minutter før tid fremtvang Gustav nemlig både et straffespark og rødt kort til gæsternes Upamecano, og den store mulighed udnyttede Lazio-profilen Immobile til at bringe hjemmeholdet foran 1-0.

Stillingen holdt frem til slutfløjtet, og der var store roser til Gustav fra det anerkendte, italienske medie, Gazzetta dello Sport, som blandt andet skrev, at "han (Gustav) fremtvang straffesparket. Han missede en stor chance, han skulle have scoret på, men han var konstant farlig og udfordrende, og han startede en krise i Bayern Münchens defensiv".

Fine ord i retning af den tidligere FC Midtjylland-spiller, som da også selv var glad efter sejren over det tyske storhold.

- Det er en drøm for mig. Jeg er meget lykkelig for at have vundet denne svære kamp. Vi gjorde det virkelig godt, og vi gjorde det svært for dem, sagde Gustav blandt andet.

Stort tillykke med sejren og en stor kamp - vi glæder os til at følge med i returopgøret.