Alle nyheder
May 30, 2024

Dansk trænerduo på plads i Norwich City FC

Johannes Hoff Thorup bliver ny cheftræner i den engelske klub, mens Glen Riddersholm tager plads i rollen som assistenttræner.

Når BTAM arbejder, er det som hold.

Præcis som en fodboldklub.

Derfor er det en stor fornøjelse for os, at vi har været med til at bane vejen for to danske toptrænere, som nu skal styre den sportslige retning for Norwich City FC.

Klubben spillede i den forgangne sæson om oprykning til Premier League, hvor Leeds United dog var stopklods, men ambitionerne om Englands fineste fodboldrække er langt fra lukket ned.

Det kommende sportslige arbejde får tidligere FC Nordsjælland-cheftræner Johannes Hoff Thorup i spidsen, og han får sin landsmand Glen Riddersholm som assistent.

- Jeg er spændt, og jeg håber, at fansene er lige så spændte. Jeg håber, vi kan skabe noget sammen, og det er vigtigt, at de bliver stolte af holdet. Jeg føler en forbindelse til folkene, klubben og byen. Alle, jeg har mødt indtil videre, har været nede på jorden, og det minder meget om det, jeg kender fra FC Nordsjælland, siger Johannes Hoff Thorup efter offentliggørelsen af aftalen.

The Canaries, som er klubbens kælenavn, har blandt andre danske Jacob Lungi Sørensen i truppen, og der er ingen tvivl om, at den kommende sæson bliver endnu et forsøg på at vende tilbage til Premier League.

Nu med dansk trænerduo i spidsen.

Stort tillykke med kontrakten i Norwich City FC - vi glæder os så meget til at følge jer.