Alle nyheder
February 25, 2024

Asger Sørensen forlænger i Prag

Forsvarsspilleren har underskrevet en kontrakt frem til 2027 med Sparta Prag, hvor han er omgivet af flere landsmænd.

Parløbet mellem Asger Sørensen og Sparta Prag var stort set velfungerende fra første dag tilbage i sommeren 2022, hvor han kom til fra FC Nürnberg.

I sidste sæson var Asger med til at sikre Prag-klubben mesterskabet i Tjekkiet for første gang i ni år, og han blev ligeledes kåret som ligaens bedste forsvarsspiller.

Nu er parløbet, til stor glæde for begge parter, forlænget, da Asger netop har underskrevet en ny kontrakt, som løber frem til 2027, hvilket ikke mindst glæder landsmanden Brian Priske, der er cheftræner for Sparta Prag.

- Han er et fantastisk bindeled mellem udlændingene og tjekkerne, og på det professionelle plan er han klart en af de vigtigste spillere. Han har stor betydning for os. Vi ved, at når vi har succes, så er der andre klubber og større ligaer, der er efter vores spillere. Så det er et vigtigt signal, at vi kunne lukke den her kontrakt, har Brian Priske blandt andet sagt om forlængelsen til campo.dk

Asger selv fejrede forlængelsen ved at gå videre i Europa League, hvor Galatasaray blev slået 4-1 hjemme på - og nu venter et dobbeltopgør mod den engelske storklub Liverpool FC.

- Jeg har været glad her siden den første dag, hvilket er en af ​​grundene til, at jeg vil blive i Prag. Vi støtter hinanden i truppen og vil gerne yde vores bedste. Det er ekstremt vigtigt, da et sådant miljø gør os til bedre spillere, har Asger fortalt til klubbens hjemmeside.

Kæmpe stort tillykke med kontrakten, Asger - vi glæder os til at følge dig i de kommende år.