Alle nyheder
August 21, 2022

Arrivederci Serie A - Hello Premier League

Mikkel Damsgaard har trods sine blot 22 år allerede spillet i Superligaen og Serie A - nu venter der nye oplevelser i den engelske Premier League.

De kalder ham både Damsinho og Dams, men navnet er Mikkel Damsgaard.

Den 22-årige landsholdsspiller indledte karrieren i Jyllinge, og nu er den offensive midtbanespiller via FC Nordsjælland og italienske Sampdoria på plads i Premier League hos Brentford FC i det vestlige London.

Her har Mikkel underskrevet en femårig kontrakt, og det glæder klubbens danske cheftræner Thomas Frank.

"Mikkel er en ung spiller med et stort potentiale for at udvikle sig yderligere. Vi ved, at vi kan hjælpe Mikkel med at nå det højeste niveau, og vi ser frem til samarbejdet," siger Thomas Frank blandt andet til klubbens hjemmeside.

"Mikkel har allerede vist sine kvaliteter hos både FC Nordsjælland og Sampdoria, og han havde en fantastisk EM-slutrunde for Danmark. Han har været uheldig med skader det seneste år, men vi har allerede set, hvilken fantastisk spiller han er, som er uhyre fremadrettet i sit spil," siger den danske cheftræner hos Brentford FC.

Mikkel nåede at spille 49 kampe for Sampdoria, inden da blev det til 93 kampe for FC Nordsjælland, og i landsholdstrøjen står han noteret for 16 A-landskampe og fire scoringer.

Kæmpe stort tillykke med kontrakten, Mikkel - vi glæder os til at følge dig i den engelske Premier League.