Alle nyheder
June 14, 2022

Rasmus Nissen Kristensen er klar til Premier League

Trods sine kun 24 år har Rasmus Nissen Kristensen (Foto: Leeds United) allerede repræsenteret storklubber som Ajax og Red Bull Salzburg, og nu kan endnu en storklub føjes til listen.

Rasmus har nemlig underskrevet en femårig kontrakt med traditionsrige Leeds United, og dermed er højrebacken klar til at træde ind i Premier League efter stor succes i Østrig, hvor det blev til tre mesterskaber, tre pokaltitler samt Champions League-fodbold tre år i træk.

I Leeds genforenes han med cheftræner Jesse Marsch, som han havde et særdeles godt samarbejde med i Østrig.

- Jeg kender Jesse og hans måde at spille fodbold på, og jeg ser mig selv passe perfekt ind i det koncept. Da jeg først hørte om interessen fra Leeds United og klubbens projekt, var jeg ikke i tvivl, siger Rasmus blandt andet efter offentliggørelsen af skiftet.

Lige nu er han midt i en travl Nations League-periode med det danske landshold, men danskeren glæder sig til at spille på ikoniske Elland Road.

- Jeg har hørt så meget om klubben og den fantastiske stemning på stadion - jeg er blæst helt bagover ved at stå her. Mange af mine fars venner er Leeds-fans, så det er på alle måder stort for mig.

Den danske landsholdsspiller, med seks A-landskampe på sit cv, kalder Premier League for den bedste liga i verden, og han glæder sig til at prøve sig selv af på højeste niveau.

- Jeg søgte en stærkere liga, og det må man sige, jeg har fundet. Jeg glæder mig helt vildt til at begynde arbejdet i Leeds United, når de kommende Nations League-kampe er klaret, siger Rasmus.

Kæmpe stort tillykke med kontrakten, Rasmus - vi glæder os helt vildt til at følge dig i den engelske Premier League.