Victor Nelsson fortsætter hos FC Nordsjælland

Vi skal langt tilbage - men i 1985 sagde den legendariske tv-kommentator Svend Gehrs: Han er altså kun 20 år, men han spiller som en gammel, garvet landsholdskæmpe.

Svend Gehrs sagde det om Michael Laudrup, da han scorede til 3-1 mod Sovjet i den gamle Idrætsparken - et ikonisk opgør som endte med en dansk 4-2 sejr.

Hvis Svend Gehrs skulle kommentere dansk Superligafodbold i dag, kunne han sige noget lignende om Victor Nelsson fra FC Nordsjælland. Han er kun 19 år, men han er allerede en fast del af FC Nordsjællands Superligaemandskab, og derudover er han, som yngste mand, interegret på det danske U21-landshold.

Først i det nye år skal han med et kombineret U21- og ligalandshold til Abu Dhabi, og det kan Victor gøre, mens han glæder sig over den kontraktforlængelse, han netop har underskrevet med Superligaklubben FC Nordsjælland.

Dermed har parterne papir på hinanden til sommeren 2021, og sportschef Carsten V. Jensen er glad for aftalen.

- Victor har et stærkt mindset omkring kampene, hvor han altid er klar og villig til at yde en solid indsats.

Også Victor udtrykker glæde og tilfredshed med forlængelsen af aftalen.

- FC Nordsjælland har vist mig stor tillid, og de har altid været villige til at give os unge spillere chancen, hvis vi leverer til træning. Jeg glæder mig til fremtiden på holdet, og ser frem til at blive endnu dygtigere til at lede og hjælpe mine medspillere, siger Victor til FC Nordsjællands hjemmside.

Stort tillykke til Victor med forlængelsen - det er et skulderklap for benhårdt arbejde og højt niveau.

På billedet ses Victor siddende ved bordet sammen med BTAM's Ivan Marco Benes. Stående er det fra venstre er det BTAM's Jens Ørgaard, FC Nordsjællands sportschef Carsten V. Jensen og BTAM's Thomas Rasmussen.