Velkommen til Mikkel Lassen

Han har sine fodboldmæssige rødder i Odder, men allerede som U11-spiller skiftede Mikkel Lassen til AGF.

I den århusianske storklub har han over de senere sæsoner udviklet sig yderst positivt, og derfor er det selvfølgelig en stor glæde for os, at vi nu har fået Mikkel i stald.

På samme måde har Mikkel det, afslører han efter underskrivelsen af aftalen.

- Det var vigtigt for mig at finde det rigtige match, og Brian ramte det spot on med sin præsentation af BTAM, siger Mikkel Lassen, der er årgang 2001.

Han sætter især pris på, at BTAM ser mange kampe i løbet af sæsonen.

- Derudover er den tætte dialog også vigtig, og det samme er den faglige sparring, som der er udsigt til os BTAM, siger Mikkel Lassen, som på billedet sidder sammen med Brian Steen Nielsen fra BTAM.

AGF-spilleren har som mange unge fodboldspillere drømme om en karriere i udlandet, og derfor søgte han også efter en partner med et stort internationalt netværk.

Mikkel er kendt som en ærgerrig og hårdtarbejdende spiller, og han er mere end nogen anden bevidst om, at der venter masser af hårdt arbejde forude.

- Jeg sætter en stor ære i at træne meget og hårdt i bestræbelserne på at nå mine mål, og det fortsætter jeg med. Så ser vi, hvor langt det rækker, lyder det ydmygt fra Mikkel.

Hos BTAM er vi glade for og stolte af at have Mikkel i stald, og vi ser frem til et konstruktivt, udviklende og forhåbentlig mangeårigt samarbejde.

Velkommen, Mikkel.