Ung OB-målmand underskriver treårig kontrakt

Da Oliver Christensen som U12-spiller skiftede barndommens Kerteminde ud med store OB i Odense, var det blandt andet med en drøm om en fremtid som professionel fodboldspiller, og første skridt på den rejse er nu taget.

Oliver har netop underskrevet sin første professionelle kontrakt, en treårig aftale med OB, og efter sommerferien bliver han fast del af den fynske Superligatrup under ledelse af cheftræner Kent Nielsen. Det første år færdiggør han sin skole, og fra sommeren 2018 er han fuldtidsprofessionel.

Både Kent Nielsen og sportsdirektør Jesper Hansen udtrykker stor tilfredshed med den nye aftale, der er en understregning af, at OB kan det der med at skabe stærke målmænd.

For Oliver er der tale om det første store skridt i karrieren, og han ser frem til de kommende udfordringer og muligheder for at dygtiggøre sig.

- Selvfølgelig har jeg stadig meget at lære, men jeg er stolt af den nye aftale, siger han blandt andet til OB's hjemmeside.

Han sender store roser i retning af fynboernes målmandstræner Lars Bjerring og hele det miljø, der hersker omkring målmændene i OB - og det gælder både blandt ungdomsmålmændene og i Superligatruppen.

På billedet underskriver Oliver sin første professionelle kontrakt, og på billedet er det fra venstre BTAM's Brian Steen Nielsen, Oliver, OB's sportsdirektør Jesper Hansen samt Jens Ørgaard fra BTAM.

Stort tillykke til Oliver med karrierens første professionelle kontrakt.