Telia Parken er ny hjemmebane for Robert Skov

På billedet ses en glad mand på 21 år.

Robert Skov (Foto: FC København) får nemlig Telia Parken som ny hjemmebane, da ligalandsholdsspilleren har underskrevet en kontrakt med FC København gældende frem til sommeren 2022.

Dermed forlader han barndomsklubben Silkeborg IF, og selv om det naturligvis er vemodigt, glæder Robert sig til at tage næste skridt i karrieren.

- FC København er den største klub i Skandinavien og har ambitioner om at vinde mesterskabet og pokalturneringen og være med i de europæiske turneringer hver sæson. Jeg kommer til at være en del af en god klub med et fedt setup. Det glæder jeg mig rigtig meget til, siger den nyslåede FCK'er til klubbens hjemmeside.

Robert nåede trods sin unge alder at spille hele 106 kampe og score 24 mål for Silkeborg IF, og han fløj straks efter kontraktunderskrivelsen mod Dubai, hvor FC København forbereder sig til kampene i det kommende forår.

- Vi har fulgt Roberts udvikling intensivt igennem de sidste sæsoner, hvor han har udviklet sig til at blive en offensiv profil i Superligaen. Derudover har han alderen og potentialet til at lægge yderligere på sit spil i de kommende år, siger Johan Lange, der er teknisk direktør hos FC København.

Stort tillykke med kontrakten, Robert - vi glæder os meget til at følge din videre udvikling.