Stor drøm gik i opfyldelse

Det er ikke første gang, vestjyske Aulum IF har produceret store fodboldtalenter, det skete også med eksempelvis Kaj Stefansen og Preben Wind, men det gode arbejde sluttede langt fra med den duo.

Rasmus Nicolaisen (Foto: FC Midtjylland), 20 år i næste uge, er det seneste eksempel, og en stor drøm gik i opfyldelse for ham, da han debuterede på FC Midtjyllands bedste mandskab i pokalkampen mod Kjellerup IF.

Den fysisk stærke midterforsvarer er dog ikke kun et produkt af Aulum IF, han er det i høj grad også af FC Midtjyllands talentudvikling. Fra Aulum gik turen nemlig først til FCM's elitefodboldskole, derfra videre til midtjydernes akademi, siden rykket op i førsteholdstruppen hos FC Midtjylland, og nu altså med sin første tællende kamp på højeste niveau, hvilket helt naturligt skabte stor glæde hos Rasmus.

På billedet ses han til venstre i selskab med Janus Drachmann, der ligeledes debuterede i pokalkampen, og debuten er en fortjent og foreløbig kulmination på mange års ydmygt og hårdt arbejde fra Rasmus' side. Stort tillykke med debuten, Rasmus.