Sidste opgave for årgangen

Det danske U16-landshold deltog for nylig i en international UEFA-turnering i Irland, og BTAM havde fire store talenter med i landstræner Michael Pedersens trup.

Muamer Brajanac fra Brøndby, Alexander Hjælmhof fra FC København, Gustav Mogensen fra AGF og FC Nordsjællands Oliver Villadsen var alle med til at sikre Danmark sejren i en turnering, der fik en vanvittig afslutning.

I den første kamp spillede danskerne 1-1 mod Kosovo, derefter blev det til en sikker 3-0 sejr over Nordirland, hvor Oliver Villadsen scorede kampens første mål, og i den tredje og afgørende kamp mod værtsnationen Irland, ville en dansk gevinst sikre en samlet dansk sejr. Det var der nu ikke meget, der tydede på, da Irland bragte sig foran 3-0, men med et vanvittigt comeback, blandt andre med Muamer Brajanac som målscorer, hentede Danmark en 4-3 sejr.

Stort tillykke til Muamer, Oliver, Gustav og Alexander med resultatet i Irland, der var den sidste opgave for årgangen som U16-spillere. Efter sommerferien er de i landsholdsregi at betragte som U17-spillere.