Røjkjær på plads i Viborg FF

Viborg FF bliver stærkere i bestræbelserne på at vende tilbage til Superligaen.

Klubben har nemlig skrevet en toårig kontrakt med 19-årige Nicklas Røjkjær (Foto: Viborg FF), som kommer til domkirkebyen fra FC København, hvor det unge offensivtalent har været siden sommeren 2016. Han var lørdag med på det Viborg-mandskab, som besejrede de nordlige naboer fra Randers FC med 2-1 i en testkamp.

Nicklas fik sin fodboldopvækst hos Silkeborg IF, blandt andet under ledelse af nuværende Viborg FF-cheftræner Steffen Højer, og offensivspilleren står noteret for 27 ungdomslandskampe samt to kampe for FC København.

- Steffen har stor betydning for mit valg. Jeg kender ham som menneske og som træner, og jeg glæder mig meget til at træne under ham igen. Viborg er en spændende klub og en god mulighed for mig, og jeg har brug for at spille førsteholdsfodbold, siger Nicklas blandt andet til Viborg FF's hjemmeside.

Klubbens sportschef Jesper Larsen udtrykker tilfredshed og glæde over tilgangen af Nicklas.

- Røjkjær er en rigtig spændende og talentfuld ung spiller, som har et stort potentiale, vi skal have forløst her i Viborg. Han er stadig ung og har meget at lære, men vi er overbeviste om, at han her i vores miljø kan tage de næste skridt i karrieren, siger Jesper Larsen til klubbens hjemmeside.

Stort tillykke med den nye kontrakt og de nye udfordringer i Viborg FF, Nicklas - vi glæder os til at følge dig tæt.