Officiel debut til Emil Berggreen

Hvis modgang gør stærk, tilhører 24-årige Emil Berggreen (Foto. Getty Images) utvivlsomt gruppen med de stærkeste spillere i international fodbold.

I januar 2016 skiftede han fra Eintracht Braunschweig i den næstbedste tyske række til Bundesligaklubben Mainz 05, men en alvorlig skade udskød den officielle debut til lørdag den 25. november 2017, og bare lige for at understrege, at han er tilbage, scorede Emil efter sin indskiftning gæsternes eneste mål i udekampen mod Freiburg.

Med ryggen mod mål tæmmede han en lang fremlægning, hvorefter han lynhurtigt vendte sig rundt og sparkede bolden fladt i nettet. Det var dog ikke nok til point, da opgøret sluttede med en 2-1 sejr til Freiburg.

Hos BTAM har vi aldrig tvivlet på Emils talent og store potentiale, sådan er det fortsat, og vi glæder os uendelig meget over at se ham tilbage igen. De fodboldmæssige kvaliteter tvivler ingen på, og med den lange skadespause har Emil nu også bevist, at den mentale styrke er stor.

Vi håber inderligt, at han nu får mulighed for at vise, hvor dygtig en fodboldspiller, han er – vi er både glade og stolte på Emils vegne. Hvor har han dog fortjent det.

Og så er det, godt nok med en vis forsinkelse, helt fantastisk at kunne skrive følgende: Et stort og hjerteligt tillykke med den officielle debut, Emil.