Ny landsholdsspiller hos BTAM

I forvejen samarbejder BTAM med mange landsholdsspillere, og nu har vi fornøjelsen af at byde endnu en af slagsen velkommen.

15-årige Wahid Faghir og BTAM har underskrevet en aftale, og til daglig spiller Wahid på Vejle Boldklubs U17-ligamandskab, hvor han i den grad er en profil.

Vejlenserne er tophold og har scoret 13 gange i denne sæson - hele otte af de mål har topscoreren Wahid sørget for.

- Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har valgt den rigtige. Vi har haft fine snakke, og min store drøm er en karriere i udlandet, hvilket jeg er sikker på, BTAM kan hjælpe mig med via virksomhedens store netværk, siger Wahid Faghir.

Wahid er en stor, stærk og målfarlig angriber, som er vant til at score mange mål, og en fremtid som professionel fodboldspiller har altid stået øverst på ønskesedlen hos spilleren, som er født i Danmark af forældre med afghanske rødder.

Det glæder de sig helt sikkert over hos Dansk Boldspil-Union, som allerede har fået øje på Wahids kvaliteter. Vejlenseren er således udtaget til U16-landsholdet, som i de kommende dage spiller to venskabskampe på udebane mod Frankrig - i øvrigt i selskab med tre andre BTAM-spillere i skikkelse af William Bøving og Valdemar Lund Jensen fra FC København samt Andreas G. Pedersen fra FC Nordsjælland.

Stort og hjerteligt velkommen, Wahid - vi glæder os til et forhåbentligt mangeårigt og udviklende samarbejde. 

På billedet ses Wahid underskrive kontrakten i selskab med Brian Steen Nielsen fra BTAM.