Ny kontrakt til Jakob Poulsen

Han er 34 år men stadig en af Superligaens største profiler.

Navnet er Jakob Poulsen (Foto: Getty Images), og FC Midtjylland-anføreren, der også er kendt som assistkongen, har netop forlænget sin kontrakt, så den løber til sommeren 2019.

- Det er jeg selvfølgelig rigtig glad for, da jeg befinder mig godt i klubben, siger Jakob blandt andet til FC Midtjyllands hjemmeside.

Han står indtil videre noteret for 217 kampe i sin i alt femårige karriere hos midtjyderne, og han har intentioner om at indstille karrieren som FC Midtjylland-spiller, hvilket glæder sportschef Svend Graversen.

- Jakobs betydning for holdet kan ikke undervurderes, siger Svend Graversen, der får opbakning med de rosende ord fra direktør Claus Steinlein.

- En forlængelse med Jakob har stået højt på vores prioriteringsliste, slår FC Midtjylland-direktøren fast.

Jakob fejrede forlængelsen på MCH Arena fredag aften, hvor gæsterne fra Helsingør måtte rejse retur til Nordsjælland med et nederlag på 2-1, og hos hjemmeholdet var BTAM yderligere repræsenteret af målmand Jesper Hansen og Paul Onuachu.

- Han spiller virkelig godt, og Jakob har både som spiller og menneske stor betydning for os, siger cheftræner Jess Thorup.

Stort tillykke med sejren - men endnu mere tillykke med forlængelsen. Sejt gået.