Nordisk møde på Korsika

BTAM var repræsenteret af hele to spillere, da der var nordisk møde på Korsika mellem Bastia og gæsterne fra Toulouse. På hjemmebanen, Stade Armand Cesari, debuterede Pierre Bengtsson for værterne, og han fik en fornem begyndelse i sin nye klub efter udlejningen fra tyske Mainz.

Foran små 10.000 tilskuere var det dog hjemmeholdets Diallo, som først skaffede jubel på Korsika, men efter 68 minutter blev der igen ro. Martin Braithwaite (FOTO: Getty Images), anfører og tilbage efter en mindre skadespause, scorede sit tredje sæsonmål for Toulouse, da han udnyttede Toivonens fine forarbejde med en klinisk afslutning.

Med kun syv minutter tilbage var stillingen fortsat 1-1, og det lignede remis i det nordiske møde, men så fik Bastia-mandskabet frispark cirka 20 meter fra gæsternes mål. Debutanten Pierre Bengtsson gjorde sig klar til at sparke, og med et fremragende spark sikrede Bengtsson Bastia sejren foran et jublende hjemmebanepublikum. Hvis man gerne vil vinde tilliden fra klubbens fans, findes der ikke en bedre og mere elegant måde at gøre det på.

Næste opgave for Bengtsson og Bastia er en udekamp mod Saint-Étienne, mens Braithwaite står i spiden for Toulouse i hjemmekampen mod Guingamp. Både Bastia og Toulouse er efter weekendens opgør placeret i den øverste halvdel af Frankrigs bedste række.