Mikkel Damsgaard træner med Superligatruppen

Mikkel Damsgaard (Foto: FC Nordsjælland) er "kun" førsteårs U19-spiller, men talent har som bekendt ingen alder - og da slet ikke i FC Nordsjælland.

Her underskrev Mikkel for ikke så længe siden en ny kontrakt, og denne vinter tager han endnu et væsentligt skridt i sin udvikling, da han i en måned træner fast med Superligatruppen i FC Nordsjælland.

- Det er dejligt at træne med i en længere periode. Man lærer alle folk at kende på en helt anden måde, end når man lige bliver indkaldt til en enkelt træning. Man føler sig mere som en del af det hele. For mig er det vigtigste lige nu at være med her og forhåbentlig få noget spilletid i træningskampene, siger han til FC Nordsjællands hjemmeside.

Mikkel har allerede fået sin debut på førsteholdet, det skete den 26. november 2017, hvor han kom på banen i opgøret mod AC Horsens, så troen på Mikkel er stor i Superligaklubben, som er kendt for at udvikle talenter i hobetal.

- Det er på den måde, man lærer at gøre det rigtige. Træningen er meget hårdere, end jeg er vant til. Vi presser hinanden hele tiden og løber meget i alle spilsituationer, så vi lærer også at lukke de rum, der skal lukkes, fortæller Mikkel.

Stærkt gået af både Mikkel og FC Nordsjælland - vi glæder os til 2018.