Malte Amundsen skifter til Rosenborg BK

19-årige Malte Amundsen skifter HB Køge og den danske 1. division ud med Norges største og mest vindende klub, Rosenborg BK.

På billedet (Foto: BTAM) ses fra venstre Thomas Rasmussen fra BTAM, Stig Inge Bjørnebye fra Rosenborg BK, Malte og Jens Ørgaard fra BTAM i forbindelse med kontraktunderskrivelsen, og Malte har signeret en fireårig kontrakt med den norske storklub.

Dermed bliver venstrebacken blandt andre holdkammerat med Nicklas Bendtner, og det er en foreløbig kulmination på en eksplosiv udvikling for Malte, der har været en del af det bedste hold hos HB Køge de seneste par sæsoner.

- Det føles fantastisk at være på plads, jeg er meget glad. Mit mål er at spille mig ind på holdet, og jeg ser frem til at spille foran fansene her på Lerkendal - og på den måde betale tilbage for den tillid, klubben viser mig, siger Malte til Rosenborg BK's hjemmeside.

Også Stig Inge Bjørnebye, klubbens sportsdirektør, er der tilfredshed med Maltes ankomst.

- Malte er en ung og moderne back med et stort potentiale, siger Stig Inge Bjørnebye, der om nogen ved, hvad der gør en god venstre back, da han selv havde en stor karriere på netop den position.

Stort tillykke, Malte - vi glæder os til at følge dig på den store scene i de kommende år.