Mæhle og Bruun klar til debut

Når det danske U20-landshold sidst i denne måned spiller to venskabskampe mod henholdsvis Tjekkiet og Rumænien, er to BTAM-spillere med i truppen, og de står begge overfor debut på U20-landsholdet.

AaB's Joakim Mæhle (Foto: Getty Images) er med, blandt andet på baggrund af en flot sæson for nordjyderne, og så er Jacob Bruun Larsen fra Dortmund, der netop har modtaget årets talentpris på U19-landsholdet, også udtaget, og sidstnævnte er yngste mand i truppen.

U20-landsholdet møder den 24. marts Tjekkiet, mens Rumænien er modstanderen den 27. marts - begge kampe spilles i Spanien.

Også på U21-landsholdet er BTAM repræsenteret i skikkelse af forsvarsspilleren Patrick Banggaard, der nu er at finde i Bundesligaklubben Darmstadt. Han har været en fast del af U21-truppen siden sin debut tilbage i august 2013, og han kan se frem til at møde Spanien på udebane den 23. marts. Fire dage senere, den 27. marts, gælder det så en hjemmekamp mod England, og det opgør spilles i Randers klokken 19.00. Begge kampe vises på 6'eren.

Stort tillykke med udtagelserne.