Japhet Sery forlænger med FC Midtjylland

Et af landets største forsvarstalenter har forlænget sin kontrakt.

17-årige Japhet Sery (Foto: FC Midtjylland) har sat sin underskrift på en ny aftale med FC Midtjylland, hvor den teknisk stærke forsvarsspiller gør sig på klubbens U19-ligamandskab, og det er en forlængelse, som glæder midtjydernes akademichef Flemming Broe.

- Japhet er en rigtig dygtig forsvarsspiller med et højt teknisk niveau og stærke lederegenskaber, der kommer til udtryk i kampsituationer. Han er en spændende spiller med en fornuftig udviklingskurve, som skyldes en evig ærgerrighed efter at blive bedre. Herudover udmærker Japhet sig i form af en meget stærk personlighed, som gør, at han er en god ambassadør for FC Midtjylland, siger Flemming Broe til klubbens hjemmeside.

Japhet står noteret for 12 officielle ungdomslandskampe, men lige nu døjer han med en skade, som han dog satser på snart at være fri af, så han sammen med holdkammeraterne kan jagte det danske U19-mesterskab i foråret 2018.

- Jeg er utroligt glad for at være i FC Midtjylland. Hele miljøet og setuppet passer mig rigtig godt, niveauet er højt, og trænerne er kompetente. Jeg passer godt ind i klubben, og der er de helt rigtige betingelser for, at jeg kan udvikle mig som fodboldspiller, slår Japhet fast til FC Midtjyllands hjemmeside.

Parterne har underskrevet en aftale gældende frem til den 30. juni 2020.

Stort tillykke til Japhet med forlængelsen - vi glæder os til at følge dig tæt i de kommende år.