Frederik Rønnow solgt til Eintracht Frankfurt

25-årige Frederik Rønnow (Foto: BTAM) fra Brøndby IF er en lykkelig mand i dag - han har nemlig underskrevet en fireårig kontrakt med Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt gældende fra den 1. juli 2018.

Aftalen faldt på plads mandag, dagen efter en ny flot præstation af Frederik i 2-1 sejren over ærkerivalerne fra FC København, så det var en tilfreds Frederik, der udtalte sig efter kontraktunderskrivelsen.

- Jeg er meget glad. Jeg har længe følt, at jeg havde niveauet til at spille i udlandet, og det får jeg mulighed for nu, siger Frederik.

Han fik sin fodboldopdragelse i Horsens, var lejet ud til Esbjerg fB i en kort periode, inden han i 2015 skiftede til Brøndby IF, hvor han hurtigt udviklede sig til at være en central spiller, og han står ydermere noteret for 22 ungdomslandskampe og seks A-landskampe.

- Med fremtiden på plads kan jeg nu fokusere 100 procent på den spændende guldkamp med Brøndby IF, inden jeg skifter til Bundesligaen, lyder det fra en tilfreds Frederik.

Stort tillykke med kontrakten, Frederik - vi glæder os meget til at følge dig på den internationale scene i en af verdens bedste ligaer.

På billedet ses en glad Frederik flankeret af BTAM's  Ivan Marko Benes (til venstre) og sportsdirektør Fredi Bobic fra Eintracht Frankfurt.