Flere førsteholdsminutter til Jacob Bruun

Borussia Dortmund ser ud til at være klar til jagten på Champions League-pladserne i den tyske Bundesliga. På lørdag indleder klubben anden halvdel af sæsonen med en udekamp mod Werder Bremen, og i optakten til forårssæsonen har der igen været førsteholdsminutter til unge Jacob Bruun Larsen (Foto: Getty Images).

På billedet ses han til højre i selskab med klubkammeraten Christian Pulisic inden Dortmunds afrejse til træningslejren i spanske Marbella, og her spillede Jacob hele kampen mod Standard Liége - et opgør tyskerne vandt med sikre 3-0. Efter hjemkomsten har Dortmund spillet endnu en testkamp - denne gang på udebane mod Paderborn. På et fyldt Benteler Arena i Paderborn vandt bundesligaholdet med 6-1, og Jacob fik den sidste halve time på banen.

Også i den næstbedste tyske række er der godt nyt. Hos Hannover 96 er Uffe Bech stærkt på vej tilbage mod storformen efter sin langvarige knæskade, og han var manden bag sejrsmålet, da Hannover-holdet vandt træningskampen mod Young Boys fra Schweiz med 2-1.