An astonishing Jonas Lössl hand

Der var ikke mange, som levnede Premier League-oprykkerne Huddersfield FC store chancer for at klare sig i en af verdens hårdeste ligaer, men i weekenden blev det netop en kendsgerning, da Huddersfield FC på en svær udebane hos Chelsea sikrede sig et point og dermed udsigten til endnu en sæson i Premier League.

Inden sæsonen kom både Jonas Lössl og Mathias "Zanka" Jørgensen (Foto: Getty Images) til klubben, og de har i den grad været med til at sikre eksistensen - mod Chelsea viste Jonas endda en af de redninger, der bliver snakket om i lang tid fremover.

Syv minutter før tid, ved stillingen 1-1, headede landsmanden Andreas Christensen bolden mod mål, og Chelsea-danskeren var så småt på vej til at juble, men med en fremragende refleksredning sørgede Jonas for at holde bolden i spil. An astonishing Jonas Lössl hand, som der stod på klubbens hjemmeside om redningen. 

Stort tillykke, Jonas og Zanka - det har såvel individuelt som holdmæssigt været en fornøjelse at følge jer. Og vi ser frem til mere af samme slags. I Premier League.